Altres webs

Notícia

Vine a la Jornada de Portes Obertes del Postgrau interuniversitari en gestió d’empreses vitivinícoles

07 de juny de 2018

 

INSCRIPCIÓ A LA JORNADA DE PORTES OBERTES

 

T’esperem a la Jornada de Portes Obertes del Postgrau interuniversitari en gestió d’empreses vitivinícoles que es celebrarà el proper dijous 21 de juny a les 18h a la seu de l’Enològica. Per inscriure-us ho podeu fer en aquest link.

El Postgrau interuniversitari en gestió d’empreses vitivinícoles en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya  ofereix una formació integral per formar professionals encarregats de liderar el futur del sector. Amb una vessant dedicada a la formació en gestió empresarial i màrqueting i una altra branca especialitzada en els ensenyaments enològics, el currículum ofereix uns coneixements avançats per ser capdavanter en el sector.

El nostre professorat, format per experts en els dos àmbits, ha adaptat els temes a tractar per tal d’ajustar-los perfectament a les necessitats del sector i així cobrir-ne les demandes. Per tant el nostre postgrau és totalment professionalitzador i et prepararà en les millors condicions per al mercat laboral.

L’objectiu és dotar als alumnes d’uns coneixements extensos en màrqueting i finances per tal de saber conduir de la forma més eficaç i rentable l’empresa, sempre extraient-ne fins l’última gota. Per això posem l’accent en l’internacionalització, la comercialització, logística i distribució o gestió financera.

Tot això sense oblidar les característiques especials dels negocis relacionats amb el vi i la vinya, és a dir, aprofundint en el nostre saber sobre un producte tan delicat com el vi. Amb el professorat provinent de la Facultat d’Enologia de la URV, veurem més sobre les peculiaritats de la viticultura, l’enologia o l’anàlisi sensorial.

Inscriu-te a les portes obertes en aquest enllaç!