Altres webs

Notícia

Ves més enllà amb la teva formació empresarial amb el Postgrau en Gestió d’Empreses Vitivinícoles

14 de agost de 2018

 

En un parell de mesos s’iniciarà el Postgrau en Gestió d’Empreses Vitivinícoles que ofereix la Wine Business School (WineBS) i que us permetrà explorar diferents facetes del món empresarial. Es tracta d’una formació d’altíssim nivell en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic).

 

Aquest estudis pretenen cobrir la demanda, cada vegada més elevada, del sector vitivínicola per a comptar amb personal qualificat per a dirigir adequadament les seves empreses. El gran nombre de productes de qualitat i prestigi, així com les diferents denominacions d’origen amb les que comptem a Catalunya, ens avalen per aconseguir que l’èxit d’aquests productes s’adeqüi al seu potencial.

 

El Postgrau en Gestió d’Empreses Vitivinícoles comença el proper dia 19 d’octubre i s’estendrà fins a l’octubre de l’any 2019. Les classes es duen a terme divendres per la tarda i dissabte pel matí, per tant és un horari ideal per a totes aquelles persones que ja estiguin treballant i vulguin combinar-ho amb la nostra formació. A més el temari del postgrau està adaptat per a que els alumnes, treballadors com no treballadors, puguin extreure’n el màxim profit possible.

 

Aquests estudis pretenen professionalitzar el sector vitivinícola, oferint una formació eminentment pràctica i centrada en la millora de la gestió empresarial: internacionalització, recerca de nous mercats i innovació, tot això des d’una doble vessant: la gestió i la viticultura. En aquest sentit es tractaran matèries compreses en blocs tan importants com el context sectorial i l’entorn competitiu en transició, el màrqueting digital, internacional i la comercialització, la direcció d’equips i habilitats directives, la gestió d’aprovisionaments, logística i distribució, la gestió financera, la viticultura, l’enologia, l’anàlisi sensorial, la cultura vitivinícola i els certificats i seguretat alimentària.

 

No et quedis sense plaça i inscriu-te al Postgrau Universitari en Gestió d’Empreses Vitivinícoles. Si vols més informació pots enviar un correu a raquel.ramos@fundacio.urv.cat i pots inscriure’t a través de la nostra web.