Altres webs

Un temari especialitzat, garantia de qualitat al Curs en Gestió de l’Empresa Familiar Vitivinícola

Un temari especialitzat, garantia de qualitat al Curs en Gestió de l’Empresa Familiar Vitivinícola

30 de octubre de 2017

A la Wine Bussines School sempre volem que els nostres alumnes aprofitin al màxim els nostres cursos, per això adaptem el temari a les necessitats de les empreses. Aquest és, també, un dels objectius del Curs en Gestió de l’Empresa Familiar Vitivinícola. Per això, et presentem un temari estructurat en cinc blocs de cinc hores cadascun, perquè puguis extreure tot el rendiment als teus estudis.

El primer bloc tracta els “Fonaments de l'èxit de l'empresa familiar a través de les generacions” i ens ensenyarà a posar en perspectiva els trets diferencials de la nostra tipologia d’empresa i a conèixer de quina forma es diferencia d’altres tipus. En el segon bloc, anomenat “Dinàmiques del sistema familiar en l'empresa. Gestionant la cohesió i l’harmonia” i aprendrem a gestionar de la forma més adequada el que pot ser el nostre punt fort però alhora el handicap més important: tractar temes professionals amb la família.

En el tercer bloc, que porta per nom “Enfortint el lideratge, el talent i la professionalització directiva”, aprofundirem en la professionalització de la nostra empresa i en la cerca de líders. Pel quart bloc “Estructures de Gestió i Govern”, posarem l’accent en les estructures necessàries per a fer la nostra empresa més sòlida i per últim, aprendrem a traspassar el poder en el bloc anomenat “El relleu generacional en l'adreça i en la propietat”.

El curs començarà el 2 de febrer de 2018 i finalitzarà el 9 de març de 2018. Tindrà una durada de 28 hores amb classes presencials els divendres de 9:30 a 14:30 a la Wine Business School de Vilafranca del Penedès.

Si vols aprendre a gestionar l’empresa familiar per extreure el seu màxim profit, inscriu-te al Curs en Gestió de l’Empresa Familiar Vitivinícola. Si vols més informació, pots enviar un correu a Raquel Ramos - raquel.ramos@fundacio.urv.cat