Altres webs

Treu el màxim profit de la teva empresa familiar amb el curs en Gestió de l’empresa familiar vitivinícola

Treu el màxim profit de la teva empresa familiar amb el curs en Gestió de l’empresa familiar vitivinícola

17 de octubre de 2017

En el món dels negocis vitivinícoles hi ha moltes tipologies d’empreses, però segurament de les que n’hi ha més quantitat és de les empreses familiars. La pròpia tipologia del negoci, amb un terreny amb vinyes i la pròpia bodega que va passant de generació en generació ho afavoreix. Però aquest tipus d’empreses sovint no estan del tot adaptades als models de negoci actuals o no disposen dels coneixements necessaris per assolir l’èxit comercial dels seus productes. Partint d’aquesta necessitat, la Wine Business School de Vilafranca del Penedès ofereix el curs en Gestió de l’Empresa Familiar Vitivinícola.

El coneixement del sector, amb el qual, compta l’escola ha permès identificar la necessitat de formar als propietaris i treballadors d’aquestes petites i mitjanes empreses perquè aprenguin a extreure el màxim potencial del seu negoci. El curs busca combinar l’èxit empresarial amb l’harmonia familiar, proporcionant eines i tècniques per aprendre a gestionar els moments de tensió que es puguin donar. Per això està adreçat a directius i propietaris d’empreses familiars vitivinícoles.

El temari del curs ensenyarà als alumnes a identificar quins són els principals desafiaments del seu negoci, facilitar estratègies i pràctiques per maximitzar les fortaleses de l’empresa familiar i minimitzar les seves febleses de generació en generació i dissenyar estructures que facilitin la gestió i el govern de l’empresa en el seu desenvolupament al mateix temps que es regula la participació de la família a través de les generacions. Per últim els alumnes podran crear un pla d’acció per la seva pròpia empresa familiar.

El curs començarà el 2 de febrer de 2018 i finalitzarà el 9 de març de 2018. Tindrà una durada de 28 hores amb classes presencials els divendres de 9:30 a 14:30 a la Wine Business School de Vilafranca del Penedès.

Si vols aprendre a gestionar l’empresa familiar, per a extreure el seu màxim profit inscriu-te al Curs en Gestió de l’Empresa Familiar Vitivinícola. Si vols més informació, pots enviar un correu a Raquel Ramos - raquel.ramos@fundacio.urv.cat