Altres webs

Notícia

Tot a punt per començar el Postgrau Interuniversitari en Gestió d’Empreses Vitivinícoles

16 de octubre de 2018

El 19 d’octubre comença el Postgrau Interuniversitari en Gestió d’Empreses Vitivinícoles, que ofereix la Wine Business School (WineBS) en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili i amb la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

Aquesta formació pretén professionalitzar el sector vitivinícola, de manera eminentment pràctica i centrada en la millora de la gestió empresarial: internacionalització, recerca de nous mercats i innovació... Tot això des d’un doble vessant: la gestió i la viticultura.

D’aquesta manera, es tracten matèries que abasten blocs tan importants com el context sectorial i l’entorn competitiu en transició, el màrqueting digital, internacional i la comercialització, la direcció d’equips i habilitats directives, la viticultura, l’enologia, l’anàlisi sensorial, la cultura vitivinícola i els certificats i seguretat alimentària.

A més, com a novetat d’aquesta edició, la gestoria especialitzada en el sector vitivinícola i cerveser, Rius&Rius, intervindrà en la formació pràctica de la gestió en el celler, tractant àrees jurídico-administratives (autoritzacions, llicències i permisos bàsics per a l’exercici d’activitats) i la gestió fiscal (en l’àmbit específic dels impostos especials).

No et quedis sense plaça i inscriu-te al Postgrau! Pots demanar més informació al correu [email protected] o trucant al 977 77 99 64.

Accessibilitat