Altres webs

Notícia

Torna el Fem un Tasta Vins 2022

10 de juny de 2022

El proper dissabte 2 de juliol 2022 torna l'esdeveniment Fem un Tasta Vins, una activitat organitzada pel Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles de la Wine Business School, la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Vic, el qual ofereix als alumnes una formació completa en el món vitivinícola.

Els alumnes del postgrau que hi prenen part presentaran a tots els assistents diferents vins implementant les diferents estratègies de màrqueting i comercialització que han estat treballant durant el curs. D’aquesta manera els participants podran degustar i avaluar tots els vins proposats pels alumnes.

Enguany l’activitat es desenvolupa paral·lelament en el marc del Vijazz Vilafranca.

PLACES EXHAURIDES! Enguany hem completat l'aforament de l'esdeveniment. En cas que hi hagi baixes tornarem a obrir les inscripcions.

Vine, tasta, dóna’ns la teva opinió i participa en un sorteig de lots de productes.

Per a participar al Fem un Tasta Vins no cal ser un expert del vi i el cava, només voler gaudir-ne i donar l’opinió personal a partir de les propostes que realitzen els alumnes. L’avaluació per part del públic dels productes per part del consumidor final és molt important per al sector i per als alumnes que s'estan formant per la professionalització del mateix. Al finalitzar l'acte es sortejarà entre totes les persones participants diversos lots de productes.