Altres webs

Notícia

Tastavins: Vine a gaudir del vi i el cava amb l'ajuda dels alumnes de la Wine Business School

15 de gener de 2020

 

Els diferents alumnes que hi prenen part presentaran a tots els assistents diferents vins implementant les diferents estratègies de màrketing que han estat treballant durant  el curs.  D’aquesta manera els participants podran degustar i avaluar tots els vins proposats pels alumnes. El postgrau està organitzat de forma conjunta amb la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i la Universitat de Vic i ofereix als alumnes una formació completa en el món vitivinícola.

Per a participar al Tasta Vins no cal ser un expert del vi i el cava, només voler gaudir-ne i donar l’opinió personal a partir de les propostes que realitzen els alumnes.

Si voleu passar-ho bé i aprendre sobre el món del vi i el cava no dubteu a inscriure-us al Tasta Vins i venir a conèixer les múltiples opcions que els alumnes han escollit. El tast es divideix en tres franges horàries diferents amb places limitades i si voleu participar-hi només us heu d’inscriure al formulari. Al finalitzar l'acte es sortejara entre totes les persones participants diversos lots de productes.

Accessibilitat