Altres webs

Si vols aprendre a gestionar l’empresa familiar, per a extreure el seu màxim profit inscriu-te al Curs en Gestió de l’Empresa Familiar Vitivinícola

Si vols aprendre a gestionar l’empresa familiar, per a extreure el seu màxim profit inscriu-te al Curs en Gestió de l’Empresa Familiar Vitivinícola

23 de octubre de 2017

Un dels objectius del curs de Gestió de l’Empresa Familiar Vitivinícola  és que els nostres alumnes aconsegueixin treure el màxim profit a la formació i una de les formes que tenim d’aconseguir-ho és mitjançat el nostre immillorable equip de professors, entre els quals es troben Ercilia García Álvarez, Xavier Ybargüengoitia i Xavier Plana.

Ercilia García Álvarez és catedràtica del Departament de Gestió d’Empreses a la Universitat Rovira i Virgili des de l’any 2004. A més d’impartir diferents assignatures relacionades amb la gestió empresarial, la seva línia d’investigació està especialitzada en els negocis familiars i la seva anàlisi sociològica, fet que fa que els seus ensenyaments siguin molt interessants pels nostres alumnes.

Xavier Plana és professor especialista en coaching i lideratge, unes eines que permetran als nostres alumnes dirigir la seva empresa familiar amb més eficàcia. A més, també és expert en l’àmbit del relleu generacional.

Xavier Ybargüengoitia és una de les figures de referència del país en el món vitivinícola. Després de cinc anys dirigint la filial espanyola de Moët-Hennessy, on va aconseguir que les vendes passessin de 400.000 ampolles a 1.200.000 convertint a Espanya en el sisè consumidor mundial de Moët & Chandon, va passar a dirigir Estates & Wines a París.

Els èxits es van repetir a la capital francesa, on ja al capdavant d’Estates & Wines va liderar el canvi de dinàmica en la companyia i va fer que la divisió vinícola de Moët-Hennessy passés de tenir pèrdues a beneficis en un curt espai de temps. Tota una victòria si tenim en compte la complexitat de la situació, amb més de 10 bodegues diferents repartides en diversos punts del món.

La seva experiència dirigint Estates & Wines, fins a l’any 2013, li ha permès comptar amb un coneixement sòlid del sector vitivinícola mundial.

Si vols aprendre a gestionar l’empresa familiar, per a extreure el seu màxim profit inscriu-te al Curs en Gestió de l’Empresa Familiar Vitivinícola. Si vols més informació, pots enviar un correu a Raquel Ramos - raquel.ramos@fundacio.urv.cat