Altres webs

Recta final per a les inscripcions al Postgrau en Gestió d’Empreses Vitivinícoles, inscriu-te abans que s’acabin les places!

Recta final per a les inscripcions al Postgrau en Gestió d’Empreses Vitivinícoles, inscriu-te abans que s’acabin les places!

09 de octubre de 2017

Ens trobem en els últims dies abans de tancar les inscripcions per al Postgrau en Gestió d’Empreses Vitivinícoles que ofereix la Wine Business School (WinBS). Es tracta d’una formació d’altíssim nivell en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic).

Aquests estudis pretenen cobrir la demanda, cada vegada més elevada, del sector vitivinícola per comptar amb personal qualificat per dirigir adequadament les seves empreses. El gran nombre de productes de qualitat i prestigi, així com, les diferents denominacions d’origen, amb les quals, comptem a Catalunya, ens avalen per aconseguir que l’èxit d’aquests productes s’adeqüi al seu potencial.

El Postgrau en Gestió d’Empreses Vitivinícoles comença el proper dia 20 d’octubre i s’estendrà fins a l’octubre de l’any 2018. Les classes es duen a terme divendres a la tarda i dissabte al matí. Per tant, és un horari ideal per a totes aquelles persones que ja estiguin treballant i vulguin combinar-ho amb la nostra formació. A més, el temari del postgrau està adaptat per a què els alumnes, treballadors com no treballadors, puguin extreure’n el màxim profit possible.

Aquests estudis pretenen professionalitzar el sector vitivinícola, oferint una formació eminentment pràctica i centrada en la millora de la gestió empresarial: internacionalització, recerca de nous mercats i innovació, tot això des d’un doble vessant: el de la gestió i la viticultura. En aquest sentit, es tractaran matèries compreses en blocs tan importants com el context sectorial i l’entorn competitiu en transició, el màrqueting digital, internacional i la comercialització, la direcció d’equips i habilitats directives, la gestió d’aprovisionaments, logística i distribució, la gestió financera, la viticultura, l’enologia, l’anàlisi sensorial, la cultura vitivinícola i els certificats i seguretat alimentària.

No et quedis sense plaça i inscriu-te al Postgrau Universitari en Gestió d’Empreses Vitivinícoles. Si vols més informació, pots enviar un correu a raquel.ramos@fundacio.urv.cat o trucar al 977 77 99 64.