Altres webs

Notícia

Per què apuntar-te al Postgrau en Gestió d’Empreses Vitivinícoles?

22 de maig de 2019

Estàs interessat en fer el Postgrau en Gestió d’Empreses Vitivinícoles de la Wine Business School juntament amb la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Universitat de Vic (UVic)? Aquí et destapem els motius pels quals no et pots quedar sense la teva plaça:

 

  1. Si ets professional del sector vitivinícola i vols aprofundir més i tenir més coneixements sobre com gestionar bé una empresa. Formar-te dins del món enològic i poder convertir-te en un professional especialitzat dins del sector.
  2. Si ets un titulat universitari i tens ganes d’emprendre la teva pròpia empresa dins del sector vitivinícola i vols saber per on començar i tenir uns bons fonaments per tal de fer viable el projecte. O ets un titulat universitari que vol assolir els coneixements i habilitats necessàries per desenvolupar tasques directives en aquest sector.
  3. Especialitzar-te i convertir-te en un professional d’un sector en ple creixement, on cada vegada hi ha més competència i es demanen perfils professionals d’excel·lència.
  4. T’ofereix la possibilitat de formar-te des d’una doble vessant: la viticultura i de màrqueting i gestió empresarial.
  5. Professorat altament qualificat i referent dins de diversos sectors: màrqueting, sector vitivinícola, emprenedoria, empreses, etc. i amb molta experiència.
  6. Pràctiques de camp que et permeten posar en pràctica tot allò que has après.
  7. Gran quantitat de sortides professionals: direcció i gestió d’empreses del sector vitivinícola, tant elaborades, distribuïdores com comercialitzadores; departaments financers, comercials, màrqueting, persones i operacions d’empreses del sector vitivinícola, tant elaboradores, distribuïdores com comercialitzadores.

 

Aprofita ara i sol·licita la teva plaça seguint aquest enllaç.

Accessibilitat