Altres webs

Notícia

Professionalitza’t en el sector del vi amb el Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles

19 de setembre de 2018

La Wine Business School (WineBS) inicia un nou curs i torna a oferir el Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic). Es tracta d’un programa formatiu nascut a partir de la demanda, dins del sector vitivinícola, de comptar amb personal qualificat per dirigir les seves empreses.

La formació és eminentment pràctica i se centra en la millora de la gestió empresarial per tal de professionalitzar el sector. Entre altres objectius, doncs, es busca la internacionalització, la recerca de nous mercats i la innovació, tot això des d’un doble vessant: la gestió i la viticultura.

El curs té dos mòduls ben diferenciats: Gestió i Organització Vitivinícola i Tècniques de Producció Vitivinícola.  D’aquesta manera, el postgrau comprèn matèries tant de màrqueting digital, comercialització, direcció d’equips o gestió financera; com d’enologia, anàlisi sensorial, cultura vitivinícola o certificats i seguretat alimentària.

El curs, que tindrà lloc les tardes dels divendres i els matins dels dissabtes, s’inicia el 19 d’octubre i finalitza el 15 de juny a la seu de la Wine Business School a Vilafranca del Penedès.

Si vols més informació del postgrau, pots enviar un correu a raquel.ramos@fundacio.urv.cat, o pots inscriure’t a través d’aquest enllaç.

Accessibilitat