Altres webs

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Professionalitza’t en el sector del vi amb el Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles

19 de setembre de 2018

La Wine Business School (WineBS) inicia un nou curs i torna a oferir el Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic). Es tracta d’un programa formatiu nascut a partir de la demanda, dins del sector vitivinícola, de comptar amb personal qualificat per dirigir les seves empreses.

La formació és eminentment pràctica i se centra en la millora de la gestió empresarial per tal de professionalitzar el sector. Entre altres objectius, doncs, es busca la internacionalització, la recerca de nous mercats i la innovació, tot això des d’un doble vessant: la gestió i la viticultura.

El curs té dos mòduls ben diferenciats: Gestió i Organització Vitivinícola i Tècniques de Producció Vitivinícola.  D’aquesta manera, el postgrau comprèn matèries tant de màrqueting digital, comercialització, direcció d’equips o gestió financera; com d’enologia, anàlisi sensorial, cultura vitivinícola o certificats i seguretat alimentària.

El curs, que tindrà lloc les tardes dels divendres i els matins dels dissabtes, s’inicia el 19 d’octubre i finalitza el 15 de juny a la seu de la Wine Business School a Vilafranca del Penedès.

Si vols més informació del postgrau, pots enviar un correu a raquel.ramos@fundacio.urv.cat, o pots inscriure’t a través d’aquest enllaç.