Altres webs

Notícia

Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles: novetats de la 4a edició

24 de juliol de 2019

El curs 2019-2020 del Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles introduirà diferents novetats amb temaris significatius i docents amb una llarga experiència dins el sector:

  • Millorant la gestió, per augmentar el coneixement de la cadena de valor en el producte vitivinícola i els casos pràctics del sector. Xavier Ybargüengoitia, professional amb una llarga trajectòria en el sector vitivinícola nacional i internacional, impartirà aquesta formació. Va ser el CEO d’Estates & Wines, i de Moët-Hennessy Espanya, durant 12 i 5 anys, respectivament.

  • Ampliant la comercialització, per endinsar-nos en noves formes de distribució i venda de vi i d’enoturisme a través de canals digitals. Amb Alícia Estrada, especialista en comunicació, comercialització del vi i enoturisme, jurat en concursos internacionals de vi, ponent i escriptora. És l’autora de la Guia anual “Els millors vins per menys de 10€”.

Encara tens dubtes sobre cursar aquests estudis coordinats per la Wine Business School amb la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Universitat de Vic (UVic)? Descobreix les raons per apuntar-te al Postgrau i convence’t que és tota oportunitat per esdevenir un professional del sector vitivinícola capaç de gestionar eficientment una empresa.

Sol·licita la teva plaça al Postgrau seguint aquest enllaç!

Accessibilitat