Altres webs

Notícia

Oberta la matriculació al Postgrau de Gestió d'Empreses Vitivinícoles de la Wine Business School

28 de abril de 2022

El Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles, impartit conjuntament per la Fundació de la URV, la Universitat de Vic i la Wine Business School, amb seu a l’edifici de l’Enològica de Vilafranca, enguany arriba a la 7a edició, amb la voluntat d’apropar els estudiants al sector del vi amb una metodologia de resolució de casos pràctics.

La presentació ha anat a càrrec de la regidora d’Educació, Xell Montserrat, i de la directora de WINEBS, Ester Garcia, que han explicat que aquesta formació va néixer amb la finalitat de contribuir a la competitivitat global del sector vitivinícola mitjançant una formació especialitzada en l’àrea de la gestió empresarial amb tots els agents implicats: la internacionalització, la recerca de nous mercats i la innovació, a banda de la gestió vitivinícola com la producció del vi. Aquesta metodologia permet a les empreses, organitzacions i professionals d’aquest sector avançar de forma oberta i progressiva en la consecució dels seus reptes, amb visió de futur i vocació internacional. A més, el curs ofereix l’oportunitat de participar en tastos de més de 100 referències nacionals i internacionals i en visites professionals a cellers.

Amb professionals experts del sector, s’incorporen casos pràctics concrets, s’analitza el procés continuat del producte a l'empresa i les millors estratègies per posicionar de manera efectiva el producte en el mercat. Durant el postgrau s'incorporaran les eines i els canals digitals per a la venda de vi i la seva comercialització, i per a les propostes enoturístiques.

El curs es desenvoluparà en els espais de la Wine Business School, a l’edifici de l’Enològica de Vilafranca, amb sales preparades per compartir una formació professionalitzadora i aules de més de 130 m2, que permeten continuar complint amb totes les mesures de seguretat en la formació presencial.

Ubicació geogràfica privilegiada

La seu del centre, a Vilafranca del Penedès, en una ubicació geogràfica a la comarca de l’Alt Penedès, de referència del sector a Catalunya, facilita la visita a diversos productors i empreses, amb l'objectiu d'ampliar, contrastar i analitzar els continguts del curs.

El programa està pensat per a emprenedors que vulguin conèixer i introduir-se en la indústria del vi, universitaris amb projecció per formar part d’equips directius dins del sector i professionals que vulguin actualitzar els seus coneixements i millorar les seves competències com a personal directiu.

La matriculació al Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles ja està oberta i es pot fer mitjançant aquest enllaç.

Accessibilitat