Altres webs

Noves dates del Curs en Relleu Generacional

Noves dates del Curs en Relleu Generacional

01 de febrer de 2018

El curs en “Gestió de l'empresa familiar vitivinícola: combinació de l'èxit empresarial i l'harmonia familiarcanvia de dates i passarà a impartir-se tot just en tornar de Setmana Santa, a partir del divendres 6 d’abril fins al divendres 11 de maig de 2018. Tot i aquest canvi, tindrà la mateixa durada que s’havia anunciat anteriorment 28 hores repartides en 6 sessions, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 3 de la tarda.

Aquesta formació és una de les propostes de la Wine Business School per a millorar la professionalitat de les empreses del sector. En el món vitivinícola, en que moltes de les companyies estan en mans de membres de la mateixa família, és important disposar de coneixements que ens permetin gestionar de la millor manera possible el fràgil equilibri en el que conviuen aquest tipus de negocis.

Durant el curs els assistents aprendran a enfortir el lideratge, el talent i la professionalització de les empreses familiars, a gestionar els conflictes derivats de treballar amb membres de la pròpia família i a com encarar el relleu generacional, sovint un dels punts més crítics pel que fa a la gestió d’una empresa familiar.

Si voleu optimititzar el vostre negoci no dubteu a informar-vos.