Altres webs

Notícia

Nou curs de com començar a exportar

15 de gener de 2019

Ets el propietari o treballes en un celler o empresa vitivinícola i et vols iniciar en el món de l’exportació? Apunta’t al curs “Exportació de vins i caves” que s’inicia el proper dimecres 6 de març a la Wine Business School, ubicada al c/ Amàlia Soler 29 de Vilafranca del Penedès.

 

El curs proposa aprendre a definir una estratègia de desenvolupament de negoci del vi i el cava a nivell internacional, així com a seleccionar els canals de distribució idonis a nivell internacional per a productes vitivinícoles. A més planteja formar-se per optimitzar els recursos del trade marketing internacional, identificar eines de negociació per al canal de retail export i dominar estratègies de màrqueting per fer créixer un negoci internacional aplicades al sector vitivinícola.

La formació l’impartirà Jaume Gené, Doctor en Administració i Direcció d'Empreses de la Universitat Rovira i Virgili i expert en comercialització i investigació de mercats, àrees en les quals compta amb una llarga trajectòria.

La formació té una durada de 100 hores, 80 de les quals presencials i 20 online. El curs, que s’ofereix els dimecres de 16 a 20h, s’inicia el 6 de març i finalitzarà el 20 de gener del 2020.

El preu del curs és de 850€, bonificables mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FUNDAE).

Més informació i inscripcions aquí

 

Accessibilitat