El passat divendres 20 d'octubre va començar la 8a edició.
Nou curs de Canvi climàtic, riscos i oportunitats per al sector vitivinícola
15 de gener de 2019Foto cedida per Mª Rosa Ferré.
El proper divendres 22 de març començarà el curs “Canvi climàtic, riscos i oportunitats per al sector vitivinícola” a la Wine Business School, ubicada al c/ Amàlia Soler 29 de Vilafranca del Penedès.
Adreçat a responsables en la producció del vi del cultiu de la vinya, assessors en canvi climàtic i paisatgistes, l’objectiu del curs és formar i sensibilitzar sobre les característiques del canvi climàtic i el seu impactes al territori i a la producció vinícola.
També es proporcionaran eines que permetin adoptar mesures d’adaptació actives a través de diferents tipus d’accions a nivell empresarial.
La formació té una durada de 26 hores i es durà a terme els divendres al matí, de 10 a 14h. Les dates en què es farà el curs són les següents: 22 i 29 de març; 5, 12 i 26 d'abril; 3 i 10 de maig.
El curs destaca també pels seus docents. D’una banda comptarà amb Òscar Saladié, director de la càtedra DOW/URV de Desenvolupament Sostenible, dedicada a socialitzar el coneixement en l'àmbit de la sostenibilitat i que es fonamenta en el medi ambient, els sistemes econòmics i socials i la tecnologia. També impartirà el curs Enric Aguilar, professor de Geografia Física i membre del Grup de recerca CLIMATE2 - Centre en Canvi Climàtic (C3) de la Universitat Rovira i Virgili. L’equip docent el completa Josep Maria Portella, Enginyer de Projectes a Miguel Torres especialitzat en gestió de projectes relacionats amb energies renovables i eficiència energètica.
La sessió inaugural del curs del 22 de març tindrà lloc de les 11 a les 13h i comptarà amb les intervencions de la presidenta de la Comissió de Climatologia (CCl) de l'Organització Meteorològica Mundial (OMM) Manola Brunet i del president de les Bodegues Torres Miquel Agustí Torres.
El preu del curs és de 515€, bonificables mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FUNDAE).
Més informació i inscripcions aquí