Altres webs

Lideratge i visió estratègica, les habilitats més requerides al futur

Lideratge i visió estratègica, les habilitats més requerides al futur

05 de març de 2018

Amb aquesta premissa parteix l’informe “Posicions i competències més demandades” de l’EPyCE de l’any 2017, destacant que les habilitats més importants pels treballadors del futur són el lideratge, la visió estratègica i la gestió del canvi.

A més, l’informe posa l’accent en algunes de les professions que demandaran més experts en els pròxims anys. S’hi poden trobar tot tipus d’oficis, des d’enginyeries, experts en el món digitals o treballadors especialitzats en exportacions i negocis internacionals. Davant d’aquesta necessitat la Wine Business School ofereix el curs en Exportació de vins i caves, una formació adaptada a les necessitats del mercat i que busca cobrir la demanda de professionals amb una alta especialització en el sector.

Gràcies a aquest curs els participants aprendran a definir una estratègia de desenvolupament de negoci del vi i el cava en l’àmbit internacional i a seleccionar els canals de distribució adequats per treure’n el màxim profit. Aquesta formació està encarada a professionals del món vitivinícola com responsables de cellers o responsables de màrketing i exportació de negocis relacionats amb el món del vi.

Si vols donar una empenta a la teva empresa, no dubtis en inscriure’t al curs en Exportació de vins i caves, una passa endavant cap al futur del teu negoci!