Altres webs

L’export manager, una professió de futur també al món vitivinícola

L’export manager, una professió de futur també al món vitivinícola

31 de gener de 2018

Amb un món cada vegada més globalitzat apareixen professions amb un augment de la demanda i una alta ràtio d’incorporació al món laboral, és el cas de l’export manager. Gràcies a la política d’exportacions de la Unió Europea és cada vegada més senzill fer negocis amb països de la resta del continent i, també, de la resta del món. Això fa que el nombre d’exportacions augmenti.

Segons un estudi sobre els perfils professionals més buscats de 2018 de Randstad, l’export manager serà una de les professions que gaudiran d’una major demanda durant aquest any. Aquest perfil requerirà de professionals amb capacitat de planificació, negociació i organització, amb domini de l’anglès i possible coneixement d’una altra llengua.

Partint d’aquesta necessitat la Wine Business School ofereix un Curs en Exportació de Vins i Caves dirigit a tots aquells professionals que vulguin complementar la seva formació per augmentar els seus coneixements en l’àmbit de l’exportació. Durant les sessions els estudiants aprendran a crear una estratègia de desenvolupament de negoci del vi i el cava a nivell internacional, seleccionar els canals de distribució idonis a nivell internacional per a productes vitivinícoles, optimitzar els recursos de trade marketing internacional, identificar eines de negociació per el canal de retail export i dominar estratègies de màrqueting per fer créixer un negoci internacional aplicades al sector vitivinícola.

Una gran oportunitat per a beneficiar-vos d’un sector en creixement i que demandarà professionals qualificats en els propers anys. Apunta’t al curs!