Altres webs

Les exportacions vitivinícoles a Espanya s’han incrementat un 8,2% l’any 2017

Les exportacions vitivinícoles a Espanya s’han incrementat un 8,2% l’any 2017

26 de gener de 2018

Les dades a l’alça del sector fan evident la necessitat de cursar una formació especialitzada en exportació de vins i caves

El sector vitivinícola està d’enhorabona, l’any passat va ser un any de creixement de les exportacions fet que demostra el bon estat del negoci a tot el territori. El món és cada vegada més un mercat global i aquestes dades anuals no fan més que corroborar-ho, per això, és important encarar els negocis vitivinícoles cap a una major exportació.

L’any 2017 es van exportar productes vitivinícoles per valor de 3.151,28 milions d’euros, el que significa un increment del 8,2% respecte a l’any anterior, tal com detalla l’informe elaborat per l’Observatori Espanyol del Mercat del Vi (OEMV).

A més, l’informe també destaca l’augment del preu mitjà del producte vitivinícola espanyol, que ha augmentat un 5,2% fins a arribar a 1,10 € per litre. Davant d’aquestes dades a l’alça es fa evident una formació especialitzada en l’exportació de vins i caves com la que ofereix la Wine Business School.

No deixis perdre aquesta oportunitat pel teu negoci i inscriu-te al curs en exportació de vins i caves.