Altres webs

Notícia

Learning by doing, un altra forma d’aprendre gestió vitivinícola

23 de juliol de 2018

Al Postgrau Interuniversitari en Gestió d’Empreses Vitivinícoles de la Wine Business School volem que els alumnes aprenguin la teoria, però creiem que encara és més important que coneguin la manera d’aplicar aquests nous coneixements en la seva feina futura o actual. Per això en el nostre Postgrau Universitari apliquem el que s’anomena Learning by doing, és a dir, aprendre fent.

Gràcies a aquest mètode pedagògic aconseguim millorar tant les competències professionals com les capacitats personals, sense oblidar els coneixements. Un dels nostres plans específics per tal de desenvolupar-ho és la realització de jocs de simulació dins de les classes, perquè els nostres alumnes experimentin una situació real simulada.

Una d’aquestes simulacions és l’organització del Tastavins. Per a poder fer-ho hauran d’aprendre a treballar en equip, fer una investigació de mercat, treballar en la creació de marca i crear una proposta de valor i uns missatges especialment designats per l’ocasió. Tot això sense oblidar el contacte amb els mitjans de comunicació.

Una altra part important del nostre postgrau són les pràctiques o sortides de camp, on els estudiants podran aprendre directament d’aquelles persones que gestionen negocis vitivinícoles. Les pràctiques sumen 30 hores i en elles es visitaran diferents bodegues de reconegut prestigi on podran aprendre sobre quin és el funcionament dels espais i les tasques de les persones qui ho porten.

Si vols conèixer més sobre la nostra forma d’aprendre i estàs disposat a posar-te mans a l’obra, no dubtis en contactar amb nosaltres i inscriure’t al Postgrau Interuniversitari en Gestió d’Empreses Vitivinícoles. Si vols més informació pots enviar un correu a raquel.ramos@fundacio.urv.cat o trucar al 977 77 99 64.