Altres webs

Notícia

La consultoria Rius&Rius oferirà formació sobre gestió documental i fiscal en el Postgrau en Gestió d’Empreses Vitivinícoles

01 de octubre de 2018

El Postgrau Interuniversitari en Gestió d’Empreses Vitivinícoles incorpora aquest curs una col·laboració amb Rius&Rius, consultoria especialitzada en el sector vitivinícola i cerveser. La companyia intervindrà en la formació pràctica de la gestió en el celler, abastant les àrees jurídico-administratives (autoritzacions, llicències i permisos bàsics per a l’exercici d’activitats) i la gestió fiscal (en l’àmbit específic dels impostos especials).

D’aquesta manera, la Wine Business School (Wine BS) continua creant sinergies per oferir una formació inclusiva i completa en el sector. Rius&Rius va iniciar la seva trajectòria l’any 1960 amb l’objectiu de donar un servei integral i de qualitat a les empreses vinculades al món vitivinícola. Al llarg dels anys, valors com el rigor professional, qualitat de servei i tracte personalitzat, han posicionat la consultora com a líder del sector a Catalunya i de referència per a les regions vitivinícoles de l’estat.

El postgrau, que la Wine BS ofereix en col·laboració amb la Universitat Rovira Virgili i amb la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, s’inicia el proper 19 d’octubre i tindrà lloc les tardes dels divendres i els matins dels dissabtes. Si vols conèixer més sobre el curs, no dubtis en demanar informació enviant un correu a raquel.ramos@fundacio.urv.cat o trucant al 977 77 99 64.

 

Accessibilitat