Altres webs

Notícia

Ja pots sol·licitar la teva plaça al Postgrau Interuniversitari de la Wine Business School en Gestió d’Empreses Vitivinícoles

08 de maig de 2019

T’interessa el món del vi? T’agradaria poder aprofundir en el sector vitivinícola i acabar-te convertint en un professional ampliant els teus coneixements i la teva formació?

 

A partir d’ara ja pots inscriure’t al Postgrau interuniversitari entre la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Vic de la Wine Business School: Gestió d’Empreses Vitivinícoles.

 

Aquest postgrau té com a objectiu formar els seus alumnes a l’hora de millorar la gestió de qualsevol empresa del sector vitivinícola, aprendre com abordar diferents processos d’internacionalització, descobrir com obrir-se a nous mercats i aprendre a captar les noves tendències i com innovar dins del sector. Tot això a mà de diferent professorat provinent tant de la Universitat Rovira i Virgili com de la Universitat de Vic, grans professionals i amb gran experiència dins del món vitivinícola.

 

És un postgrau que va dirigit principalment a tots aquells titulats universitaris i professionals del sector vitivinícola que estiguin interessats en continuar aprofundint en la seva formació i ampliant coneixements. També per a tots aquells professionals o titulats que tinguin previst ocupar diferents càrrecs directius i per tots els emprenedors que els interessi introduir-se en el món del vi d’alguna manera o altra.

 

Amb data d’inici el dia 18 d’octubre del 2019, té una durada de 313 hores, fins el 31 d’octubre del 2020, amb classes presencials fins a finals de juny del 2020. L’horari de les classes és els divendres de 10h a 20:30h i els dissabtes de 9h a 14h. Serà en català i castellà. Tindrà lloc a la seu del Wine Business School de Vilafranca del Penedès (Carrer Amàlia Soler, 29). 

 

Si creus que aquest és el teu postgrau ideal, ja pots sol·licitar la teva plaça seguint aquest enllaç

Accessibilitat