Altres webs

Notícia

Inscripcions obertes a la 6a edició del Postgrau en Gestió d'Empreses Vitivinícoles

23 de abril de 2021

El curs s’iniciarà el 29 d’octubre 2021 fins el 31 d’octubre 2022. Les classes lectives s’imparteixen fins el mes de juny.

INSCRIPCIONS OBERTES – INSCRIU-TE AL POSTGRAU AQUÍ

El postgrau, impartit conjuntament per la Fundació de la URV, la Universitat de Vic (UV) i la Wine Business School, enguany arriba a la sisena edició, amb la voluntat d’apropar els estudiants al sector del vi amb una metodologia de resolució de casos pràctics.

Aquesta metodologia permet conèixer als alumnes totes les àrees de negoci de l'empresa: des de la gestió, fins al màrqueting, la comercialització i la producció del vi.

S’ha renovat la participació d’experts en la indústria i la comercialització del món del vi. Així, part del postgrau es reserva un espai important a la cadena de valor del producte vitivinícola.

Amb professionals experts del sector, s’incorporen casos pràctics concrets, s’analitza el procés continuat del producte en l'empresa i les necessitats en què s’ha de pensar per a col·locar de manera efectiva el producte en el mercat. Durant el postgrau s'incorporaran les eines i els canals digitals per la venda de vi, i per a les propostes enoturístiques.

El programa està pensat per a emprenedors que vulguin conèixer i introduir-se en la indústria del vi; universitaris amb projecció per formar part d’equips directius dins del sector; i professionals que vulguin actualitzar els seus coneixements i accentuar els seus dots com a directius.

Té com a objectiu professionalitzar el sector vitivinícola, oferint una formació eminentment pràctica i centrada en la millora de la gestió empresarial: internacionalització, recerca de nous mercats i innovació, tot això des d'una doble vessant: la gestió i la viticultura.

A més de l'anàlisi de tots els departaments i agents que actuen dins d'una empresa del sector del vi, el Postgrau de Gestió d'Empreses Vitivinícoles permet als estudiants aprofundir en el coneixement del seu producte, posant especial èmfasi en les necessitats de venda i comercialització i, sobretot, avaluant els nous escenaris que la crisi de la Covid-19 ens ha deixat.

El curs es desenvoluparà en els espais de la Wine Business School, amb sales preparades per a compartir una formació professionalitzadora amb aules de més de 90m2, fet que ens permet acomplir amb totes les mesures de seguretat per a la formació presencial. La seu del centre s’ubica a Vilafranca del Penedès. Aquesta ubicació geogràfica, a la comarca de referència del sector a Catalunya, facilitarà la visita a diversos productors i empreses, amb l'objectiu d'ampliar, contrastar i analitzar els continguts del curs.

Inscriu-te al postgrau AQUÍ

Accessibilitat