Altres webs

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Inscripcions obertes | Conferència de Alicia Estrada el 27 de setembre

17 de setembre de 2019

 

El pròxim divendres 27 de setembre, de 18 a 20h, Alicia Estrada impartirà la conferència "Aproximació a la segmentació motivacional dels consumidors de vi i enoturisme: com transferir emocions a la comunicació del vi, a la degustació i a la creació de productes enoturístics".

 

Estrada és especialista en comunicació i comercialització del vi i en enoturisme. És escriptora i ponent en jornades de treball i congressos, i també ha estat jurat en concursos internacionals de vi. Els seus llibres i articles ens ofereixen una visió emocional del vi i propera a experiències.

 

La inscripció és gratuïta i cal realitzar-la mitjançant aquest formulari. Places limitades!

 

En finalitzar la conferència es presentarà el Diploma de Postgrau Interuniversitari en Gestió d’Empreses Vitivinícoles. Està al dia de les darreres novetats de la 4a edició del Postgrau?

Accessibilitat