Altres webs

Notícia

INNOVI i WineBS coorganitzen un curs per reforçar la competitivitat de micro cellers

14 de gener de 2022

Disposes d'un pla comercial al teu celler? La vostra pàgina web té tot el necessari? De quina manera comuniqueu la vostra feina? Saps que existeixen eines digitals per ajudar-te a prendre decisions a la vinya i al celler?

Per iniciar l'any amb empenta, us proposem el següent curs formatiu enfocat a petits cellers, que contempla temàtiques rellevants com:

  • Màrqueting digital,
  • Comercialització,
  • Internacionalització,
  • Digitalització
  • Comunicació, entre d'altres
  • Gestió estratègica
  • Valor compartit
  • Innovació i bones pràctiques en celler i vinya

Aquest curs està organitzat per INNOVI i coorganitzat per la Wine Business School. Des de la WineBS tenim l’objectiu de treballar de manera integrada amb el sector per tal d’oferir una formació enmarcada dincs el projecte ECPCe. 

El projecte ECPCe (Eines pel canvi estratègic per Petits Cellers) neix del treball d’INNOVI recollint els reptes i necessitats específiques dels micro i petits cellers. D’aquest treball en van sorgir els àmbits principals d’aquest curs, que compta amb el suport d’ACCIÓ.

Hi participaran professionals de primer nivell en els seus camps i estarà enfocat a ser aplicable i realista per petits cellers com Christophe Marquet, Director de màrqueting de Covides i professor associat a la Universitat Rovira i Virgili,  Martí Magrinyà,  llicenciat en enologia per la URV amb una llarga trajectòria d'assessorament de petits cellers, David Seijas, ex sommelier del Bulli i responsable del seu projecte Gallina de Piel Wines, Eva Vicens, Directora del diari Vadevi, entre moltes altres personalitats rellevants del sector.

Les sessions es duran a terme a la Wine Business School, excepte la sessió de Comercialització, que es desenvoluparà a l’Empordà i que inclourà un dinar que anunciarem properament.

Podreu trobar més informació de les diferents classes, horaris i professorat a l’enllaç de la notícia.

- Serà gratuït pels cellers petits membres d'Innovi.

- Per la resta de cellers petits interessats, el preu per assistir al curs serà de 180€ pel curs complert i de 40€ per a cada sessió individual. Amb el preu del curs complert s'inclou el dinar del dia de l'Empordà.

En cas d’estar interessats en participar-hi, podeu enviar un email a [email protected]

 

 

Accessibilitat