Altres webs

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Guanyadors del concurs de la jornada "Fem un Tasta Vins"

24 de gener de 2017

Aquest dissabte 21 de Gener s'ha celebrat a l'Auditori de l'edifici de l'Enològica una jornada de tasts organitzada des del Postgrau de "Gestió d'empreses vitivinícoles" de la Wine Bussine School.

Els diferents alumnes que hi prenen part van poder presentar i donar a conèixer a tots els assistents, diferents vins implementant les diferents estratègies de marketing que han estat treballant durant curs.

A banda de treballar la marca del vi i com establir diferents canals per comercialitzar-la, van aprofitar la jornada per fer diferents tasts i conèixer de primera mà tant les costums de consum, com els criteris a l'hora de comprar un vi de totes les persones que van venir a la Jornada.

El tast es va dividir en tres franges horàries diferents, i al llarg del matí van passar per a elles més de 78 persones, a banda dels 19 alumnes que hi prenien part, professors i demés membres de l'equip de la Wine Bussines School.

Al finalitzar l'acte es va sortejar per a totes les persones que durant al matí van venir a l'edifici de l'Enològica diferents productes:

  • Ampolla de vi Clos Abella (Marco Abella) - Núm. 43
  • Ampolla de vi Loidana (Marco Abella) - Núm. 29
  • Ampolla de vi Embruix (Vall Llach) - Núm. 57
  • Lot de dos Ampolles Com Un Llum (Xitxarel·lo) - Núm. 48
Accessibilitat