Altres webs

Notícia

Gestió d’Empreses Vitivinícoles: el Postgrau dels professionals del vi

27 de juny de 2019

 

La col·laboració entre la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i la Wine Business School ha permès la creació del Postgrau interuniversitari de Gestió d’Empreses Vitivinícoles adreçat a les persones que tenen interès en el món del vi, que volen aprofundir els seus coneixements en el sector vitivinícola i convertir-se en professionals més ben preparats.

 

Aquests estudis pretenen satisfer una doble vessant: per una banda, la viticultura; i per l’altra banda, el màrqueting i la gestió empresarial. Així doncs, aquest postgrau neix amb l’objectiu de professionalitzar el sector i oferir una formació pràctica i enfocada a la gestió empresarial: internacionalització, recerca de nous mercats i innovació. 

 

El Postgrau permet que, per una banda, titulats universitaris i professionals del sector vitivinícola puguin aprofundir la seva formació i ampliar els seus coneixements. I per l’altra, els professionals i titulats universitaris que vulguin accedir a un càrrec directiu a curt termini o els emprenedors que pretenen introduir-se en el sector del vi trobaran en aquests estudis totes les eines que necessiten per fer-ho amb èxit. 

 

Tot i això, el postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles té una gran quantitat de sortides professionals vinculades al sector: direcció i gestió d’empreses, departaments financers, comercials, màrqueting, persones, operacions, etc. En aquest sentit, les pràctiques de camp possibiliten una transició senzilla entre els estudis i el món laboral per demostrar tot el que s’ha après.

No hi ha cap dubte que el sector està en creixement. La competència cada vegada és més alta i els perfils que busquen i necessiten les empreses han de demostrar que tenen les habilitats per assolir els objectius comercials que s’estableixen. El professorat altament qualificat, de renom i referent de diversos sectors (màrqueting, emprenedoria, sector vitivinícola, etc.) i amb una llarga experiència són els millors guies possibles. 

La data d’inici és el 18 d’octubre fins a finals de juny de 2020. En total, són 313 hores de classes presencials (divendres de 10h a 20:30h i dissabtes de 9h a 14h) en català i castellà. La seu del Wine Business School de Vilafranca del Penedès (Carrer Amàlia Soler, 29) serà on tindrà lloc el Postgrau.

No dubtis a reservar la teva plaça per donar-li un tomb a la teva carrera professional!

Accessibilitat