Altres webs

Forma’t en relleu generacional per millorar el teu negoci

Forma’t en relleu generacional per millorar el teu negoci

13 de març de 2018

Per evitar que això passi la Wine Business School ofereix el curs “Gestió de l’empresa familiar vitivinícola: combinació de l’èxit empresarial i l’harmonia familiar”, una formació específica per les bodegues i cellers que existeixen al Penedès des de fa segles.

Gràcies a aquesta formació podreu enfrontar-vos als moments de transició amb les eines més adequades per a superar-lo i obtenir-ne un benefici pel vostre negoci. El curs tractarà diversos temes i assistents aprendran a enfortir el lideratge, el talent i la professionalització de les empreses familiars, a gestionar els conflictes derivats de treballar amb membres de la pròpia família i a com encarar el relleu generacional, sovint un dels punts més crítics pel que fa a la gestió d’una empresa familiar.

La formació es dura a terme partir del divendres 6 d’abril fins al divendres 11 de maig de 2018  i compatrà amb 28 hores repartides en 6 sessions, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 3 de la tarda. Si voleu més informació, no dubteu en informar-vos!