Altres webs

Notícia

Forma't en el sector vitivinícola i explora un món de possibilitats

16 de juliol de 2018

El Postgrau interuniversitari en gestió d’empreses vitivinícoles en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya  ofereix una formació integral per formar professionals encarregats de liderar el futur del món dels vins i caves. Amb una vessant dedicada a la formació en gestió empresarial i màrqueting i una altra branca especialitzada en els ensenyaments enològics, el currículum ofereix un ensenyament avançat per ser capdavanter en el sector.

L’objectiu és dotar d’uns coneixements extensos en màrqueting i finances aplicades al món vitivinícola per tal de saber conduir de la forma més eficaç i rentable la nostra empresa, sempre extraient-ne fins l’última gota. Per això posem l’accent en la internacionalització, la comercialització, logística i distribució o gestió financera, tot amb el toc enològic.

Tot això sense oblidar les característiques especials dels negocis relacionats amb el vi i la vinya, és a dir, aprofundint en el nostre saber sobre un producte tan delicat com el vi. Amb el professorat provinent de la Facultat d’Enologia de la URV, veurem més sobre les peculiaritats de la viticultura, l’enologia o l’anàlisi sensorial.

La Wine Business School (WineBS), vol ser el centre de formació de referència mundial per al sector vitivinícola, principalment en les àrees de gestió i direcció, i en la generació i transferència de coneixement aprofitant la seva localització privilegiada al centre de la Denominació d’Origen Penedès.

No perdis l'oportunitat de conèixer per dins el món del vi i inscriu-te al nostre postgrau, beneficia’t de la unió entre el màrqueting i la viticultura.