Altres webs

Notícia

Es presenta la tercera edició del Tastavins

15 de gener de 2019

 

La Wine Business School de Vilafranca ja ha obert les inscripcions per a participar en una nova edició de la iniciativa ‘Fem un Tasta Vins?’, una activitat gratuïta que tindrà lloc el proper dissabte 2 de febrer entre les 10 i les 13h en tres franges horàries diferents en grups de com a màxim 25 persones.

L’activitat, que s’emmarca dins del Postgrau Interuniversitari en Gestió d’Empreses Vitivinícoles que ofereix l’escola, comptarà amb les exposicions que els 22 alumnes han preparat per transmetre les particularitats dels diferents productes que han estat treballant per a clients de tot tipus.

En la presentació de la iniciativa, que va tenir lloc ahir al matí, la directora del centre, Ester Garcia, va explicar que l’activitat “posa en pràctica a partir d’un exercici obert i amb públic real els aprenentatges realitzats pels alumnes al llarg del curs”. Per això, la participació del públic és clau en aquesta proposta, ja que és important conèixer les tipologies de gust dels consumidors, encara que aquests no siguin experts, i també com els hi agrada que els hi presentin els productes”, segons Garcia.

Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Joan Manel Monfort, va recomanar participar en la proposta perquè “és una manera divertida d’introduir-se al món del vi, i la posada en pràctica de coneixements adquirits durant el curs garanteix que els alumnes ensenyin conceptes als participants”.

Per participar en l’activitat cal inscriure’s a través del següent formulari. Les places són limitades.

Accessibilitat