Altres webs

Els professors del curs “Gestió de l'empresa familiar vitivinícola: combinació de l'èxit empresarial i l'harmonia familiar”, garantia d’èxit

Els professors del curs “Gestió de l'empresa familiar vitivinícola: combinació de l'èxit empresarial i l'harmonia familiar”, garantia d’èxit

13 de febrer de 2018

Aconseguiràs que la teva empresa pugui aprofitar al màxim les característiques úniques d’un negoci familiar.  Per a poder assolir-ho comptem amb un temari concret i adaptat a les necessitats de les famílies, i el que és més important, un equip de professorat amb una llarga trajectòria professional.

El curs està coordinat per María Ercilia García Álvarez, que n’és també una de les professores. García és catedràtica del Departament d’Empresa de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona (URV) i està especialitzada en els negoci familiars, aportant la part teòrica als participants del curs.

Entre el nostre equip docent comptem també amb professors com Xavier Ybargüengoitia, antic CEO de Estates & Wines, la divisió vínicola de Moët Hennessy, i de la mateixa Moët Hennessy a Espanya. A més, compta amb una dilatada experiència com a professor i consultor vitivinícola, un valor afegit per als nostres estudiants.

Per últim, el consultor Xavier Plana i Virgili, especialitzat en mediació en processos de relleu generacional en empreses familiars i amb una llarga experiència en el sector empresarial és un altre dels docents d’aquest curs. Si vols aprendre dels millors professionals no dubtis en inscriure’t al curs en Gestió de l'empresa familiar vitivinícola: combinació de l'èxit empresarial i l'harmonia familiar.

Inscriu-te!