Altres webs

El Postgrau en Gestió d’Empreses Vitivinícoles et prepara per a un sector en creixement

El Postgrau en Gestió d’Empreses Vitivinícoles et prepara per a un sector en creixement

02 de octubre de 2017

Un dels elements més importants a l’hora d’escollir els nostres estudis és l’adequació dels mateixos a les necessitats del sector on volem desenvolupar la nostra carrera laboral. És a dir, si ens serà fàcil o no trobar feina un cop hàgim acabat  la nostra formació. Aquest va ser un dels punts claus a l’hora de crear el nostre Postgrau en Gestió d’Empreses Vitivinícoles.

A la Wine Business School creiem que una formació com la nostra ha d’estar encarada a formar els professionals que les empreses demanden. Per això, presentem aquest Postgrau en un moment, en el qual, el sector vitivinícola està en ple creixement.

L’any 2016 el consum mundial de vi es va situar en 241 milions d’hectolitres, una dada que puja any rere a any, gràcies a l’increment del consum en països com l’Índia o la Xina. De fet, l’últim ja és el 5è consumidor mundial de vins, un rànquing que encapçala els Estats Units.

Espanya és el tercer productor mundial de vi, amb 39,3 Mill. hL, per darrere d’Itàlia, amb 50,9 Mill. hL, i de França, amb 43,5 Mill. hL. Unes dades que mostren que en el sector vitivinícola espanyol encara queda molt per a créixer.

Per entrar a formar part d’un sector en creixement, inscriu-te al Postgrau Universitari en Gestió d’Empreses Vitivinícoles. Si vols més informació, pots enviar un correu a: raquel.ramos@fundacio.urv.cat o trucar al 977 77 99 64.