Altres webs

Notícia

El Postgrau en Gestió d’Empreses Vitivinícoles et prepara per gestionar un negoci del sector del vi

26 de setembre de 2018

A banda d’una gran passió pel món del vi, per aconseguir una bona gestió d’un negoci vitivinícola són necessàries un seguit d’eines que ajudin a enfocar el rumb empresarial d’un celler, una companyia distribuïdora de vins i caves o qualsevol empresa vinculada a aquest sector.

Amb l’objectiu d’assolir aquesta formació va néixer el Postgrau Interuniversitari en Gestió d’Empreses Vitivinícoles, que ofereix la Wine Business School (WineBS) en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili i amb la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

El curs és eminentment pràctic i vol professionalitzar els alumnes tant en l’àmbit de la gestió com en el de la viticultura. D’aquesta manera, un valor afegit és que es tracten matèries dels dos vessants, parlant d’estratègies de màrqueting o gestió financera, per una banda, i d’enologia, anàlisi sensorial i seguretat alimentària, per l’altra.

La WineBS pretén ser un centre de referència internacional per al món vitivinícola, amb una formació completa i adaptada a les necessitats del sector i un professorat competent i expert en el seu àmbit.

La formació s’inicia el 19 d’octubre i tindrà lloc les tardes dels divendres i els matins dels dissabtes. Si vols conèixer més sobre el curs, no dubtis en demanar informació enviant un correu a [email protected] o trucant al 977 77 99 64.

Accessibilitat