Altres webs

El postgrau de la Wine Business School t’acosta a la millor formació vitivinícola

El postgrau de la Wine Business School t’acosta a la millor formació vitivinícola

27 de juny de 2018

A la Wine Business School apostem per una formació de qualitat que permeti als nostres alumnes treure el màxim de partit als seus estudis, per això el nostre objectiu és oferir una ensenyança capdavantera i recolzada per professionals del sector. Un dels punts claus per poder assolir aquests objectius és comptar amb un bon equip de treball, la confiança d’anys de feina i el suport de les universitats capdavanteres al país.

El nostre Postgrau Interuniversitari en Gestió d’Empreses Vitivinícoles s’ofereix en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i amb la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. La gran tradició de zones vitivinícoles en l’àrea que engloben les universitats és un element a destacar pels als anys d’experiència en el terreny.

La Wine Business School (WineBS) vol ser el centre de formació de referència mundial per al sector vitivinícola, amb una formació completa i adaptada a les necessitats del sector. La idea de creació del centre neix del projecte ESCAVI, una iniciativa que va sorgir impulsada pel sector públic com una incubadora, i que ara mateix té com a objectiu posicionar l’escola com a referent internacional.

Des de llavors la Wine Business School s’ha centrat en les àrees de gestió i direcció, i en la generació i transferència de coneixement aprofitant la seva localització privilegiada al centre de la Denominació d’Origen Penedès.

Per formar-te en el millor entorn i amb la confiança de les millors universitats, inscriu-te al Postgrau Universitari en Gestió d’Empreses Vitivinícoles. Si vols més informació pots enviar un correu a raquel.ramos@fundacio.urv.cat o trucar al 977 77 99 64