Altres webs

Notícia

El Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles exhaureix les places amb el mòdul de Tècniques de Producció Vitivinícola

07 de març de 2022

El passat divendres 4 de març es va iniciar el mòdul de Tècniques de Producció Vitivinícola, dins del Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles. Aquest mòdul permetrà adquirir coneixements pràctics sobre les principals tècniques vitícoles i enològiques que es desenvolupen en un celler.

Aquest mòdul es complementa amb el de gestió, màrqueting i organització per a empreses vitivinícoles, amb l’objectiu de desenvolupar les competències i habilitats per a donar resposta a les tasques de gestió i direcció d'empreses, tant en clau interna: gestió de persones, gestió econòmica o gestió de la producció, com externa i de negoci: màrqueting i gestió comercial. Aquesta formació va començar el 29 d’octubre amb l’inici del curs i que va finalitzar el passat 26 de febrer.

El postgrau s’imparteix conjuntament amb la Fundació de la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat de Vic i The Wine Business School i va néixer amb la voluntat d’apropar als estudiants al sector del vi amb una metodologia de resolució de casos pràctics. Aquesta metodologia permet conèixer als alumnes totes les àrees de negoci de l'empresa: des de la gestió, fins al màrqueting, la comercialització i la producció de vi.

L’equip organitzatiu celebra la bona acollida que té any rere any aquesta formació i ja està preparant la propera edició, que serà la setena i començarà l’octubre 2022

Accessibilitat