Altres webs

Dóna una passa més enllà amb la teva empresa amb el Postgrau en Gestió d’Empreses Vitivinícoles

Dóna una passa més enllà amb la teva empresa amb el Postgrau en Gestió d’Empreses Vitivinícoles

06 de juliol de 2018

Es tracta d’una formació en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic), que busca potenciar el sector professional i dotar-lo de les eines adequades per comptar amb unes bodegues adaptades a les necessitat dels mercat.

Aquests estudis pretenen professionalitzar el sector vitvinícola, oferint una formació eminentment pràctica i centrada en la millora de la gestió empresarial: internacionalització, recerca de nous mercats i innovació, tot això des d’una doble vessant: la gestió i la viticultura. En aquest sentit es tractaran matèries compreses en blocs tan importants com el context sectorial i l’entorn competitiu en transició, el màrqueting digital, internacional i la comercialització, la direcció d’equips i habilitats directives, la gestió d’aprovisionaments, logística i distribució, la gestió financera, la viticultura, l’enologia, l’anàlisi sensorial, la cultura vitivinícola i els certificats i seguretat alimentària. El gran nombre de productes de qualitat i prestigi, així com les diferents denominacions d’origen amb les que comptem a Catalunya, ens avalen per aconseguir que l’èxit d’aquests productes s’adeqüi al seu potencial.

El Postgrau en Gestió d’Empreses Vitivinícoles es cursa a partir del mes d’octubre en horari de divendres per la tarda i dissabte pel matí, per tant és un horari ideal per a totes aquelles persones que ja estiguin treballant i vulguin combinar-ho amb la nostra formació. A més el temari del postgrau està adaptat per a que els alumnes, treballadors com no treballadors, puguin extreure’n el màxim profit possible.

No et quedis sense plaça i inscriu-te al Postgrau Universitari en Gestió d’Empreses Vitivinícoles. Si vols més informació pots enviar un correu a raquel.ramos@fundacio.urv.cat o trucar al 977 77 99 64