Altres webs

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Dóna una passa endavant en la teva professionalització amb el Postgrau en Gestió d’Empreses Vitivinícoles

22 de agost de 2018

Més enllà de la passió pel vi i les bodegues, per aconseguir una bona gestió d’un negoci vitivinícola cal una formació que aconsegueixi, gràcies al temari i a un professorat competent i expert en el seu àmbit, proporcionar les eines necessàries per a poder guiar el rumb empresarial d’un celler, empresa distribuïdora de vins i caves o qualsevol companyia relacionada amb el món dels vins.

Amb aquest motiu es presenta la segona edició del Postgrau interuniversitari en Gestió d’Empreses Vitivinícoles que ofereix la Wine Business School (WineBS)  en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic). Gràcies a l’experiència d’aquest primer curs, la nova edició inclou una formació adaptada a les necessitats del sector i sensible al feedback dels seus actuals alumnes. Començarà a caminar a l’octubre de l’any 2018 i s’estendrà fins a l’octubre de l’any 2019.

Aquests estudis busquen professionalitzar el sector vitivinícola, oferint una formació eminentment pràctica i centrada en la millora de la gestió empresarial: internacionalització, recerca de nous mercats i innovació, tot això des d’un doble vessant: la gestió i la viticultura. En aquest sentit es tractaran matèries compreses en blocs tan importants com el context sectorial i l’entorn competitiu en transició, el màrqueting digital, internacional i la comercialització, la direcció d’equips i habilitats directives, la gestió d’aprovisionaments, logística i distribució, la gestió financera, la viticultura, l’enologia, l’anàlisi sensorial, la cultura vitivinícola i els certificats i seguretat alimentària.

Si vols conèixer tot el que el Postgrau en Gestió Vitivinícola té per oferir-te no dubtis en demanar informació enviant un correu a raquel.ramos@fundacio.urv.cat o trucant al 977 77 99 64.