Altres webs

Notícia

Curs avançat d'exportació de vins i caves

28 de gener de 2019

El 3 d'abril s'iniciarà un curs avançat d'exportació de vins i caves adreçat a cellers petits que exporten i que tindrà lloc a la seu de la Wine Business School, al C/ Amàlia Soler 29 de Vilafranca del Penedès.

 

L’objectiu del curs, de 20 hores de durada, és aprofundir en màrqueting digital, fiscalitat, finances i mitjans de comunicació.

 

Les sessions del curs es faran en format seminari per cada tema a tractar els dies 3 i 17 d'abril, 8 i 22 de maig i 5 de juny de 10 a 14h:

  • Aspectes legals del comerç electrònic
  • Fiscalitat en operacions especials: operacions triangulars i accises (IIEE) a la UE.
  • Presència als mitjans de comunicació: com treballar per sortir a la premsa i a les publicacions del sector i com ser a les llistes internacionals de puntuació dels vins.
  • Màrqueting digital: quines xarxes socials són les més útils i com treballar-les.
  • Pràctiques financeres internacionals en exportació de vins i caves.

 

El Doctor en Administració i Direcció d'Empreses de la Universitat Rovira i Virgili i expert en comercialització i investigació de mercats Jaume Gené és el responsable de la coordinació acadèmica del curs, del qual també n’és docent. L’equip docent compta a més amb Àngel Urquizu Cavallé, Catedràtic de Dret Financer i Tributari i Investigador principal del projecte del Ministeri de Ciència i Innovació (DER2010-15.507) "Análisis jurídico-de la inversión empresarial española en Asia y América Latina". El curs també l’imparteix Núria Ruiz, directora de l'empresa de consultoria i assessorament Qualiavins i directora de Weinex, empresa dedicada a la selecció de talent per a les empreses vinícoles espanyoles amb projecció internacional.

 

El preu del curs és de 325€, bonificables mitjançant la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FUNDAE).
 

Més informació i inscripcions aquí

 
Accessibilitat