Altres webs

Notícia

Beneficia’t de la unió entre negocis i viticultura

01 de agost de 2017

 

 

El Postgrau interuniversitari en gestió d’empreses vitivinícoles en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya  ofereix una formació integral per formar professionals encarregats de liderar el futur del sector. Amb una vessant dedicada a la formació en gestió empresarial i màrqueting i una altra branca especialitzada en els ensenyaments enològics, el currículum ofereix un ensenyament avançat per ser capdavanter en el sector.

El nostre professorat, format per experts en els dos àmbits, ha adaptat els temes a tractar per tal d’ajustar-los perfectament a les necessitats del sector i així cobrir-ne les demandes. Per tant el nostre postgrau és totalment professionalitzador i et prepararà en les millors condicions per al mercat laboral.

L’objectiu es dotar d’uns coneixements extensos en màrqueting i finances per tal de saber conduir de la forma més eficaç i rentable la nostra empresa, sempre extraient-ne fins l’última gota. Per això posem l’accent en l’internacionalització, la comercialització, logística i distribució o gestió financera.

Tot això sense oblidar les característiques especials dels negocis relacionats amb el vi i la vinya, és a dir, aprofundint en el nostre saber sobre un producte tan delicat com el vi. Amb el professorat provinent de la Facultat d’Enologia de la URV, veurem més sobre les peculiaritats de la viticultura, l’enologia o l’anàlisi sensorial. 

La Wine Business School (WineBS), sorgida del projecte ESCAVI, vol ser el centre de formació de referència mundial per al sector vitivinícola, principalment en les àrees de gestió i direcció, i en la generació i transferència de coneixement aprofitant la seva localització privilegiada al centre de la Denominació d’Origen Penedès.

No perdis la oportunitat de conèixer més el teu negoci i inscriu-te al nostre postgrau  beneficia’t de la unió entre el màrqueting i la viticultura. Si vols més informació pots enviar un correu a raquel.ramos@fundacio.urv.cat o trucar al 977 77 99 64.