Altres webs

Assegura’t l’èxit de la teva empresa amb el curs en Gestió de l’empresa familiar vitivinícola

Assegura’t l’èxit de la teva empresa amb el curs en Gestió de l’empresa familiar vitivinícola

15 de gener de 2018

 

Les empreses vitivinícoles no en són l’excepció, per això des de la Wine Business School us oferim el nou curs en Gestió de l'empresa familiar vitivinícola: combinació de l'èxit empresarial i l'harmonia familiar.

Dirigit a directius i propietaris d’empreses familiars, el curs té una durada de 28 hores i s’imparteix els divendres de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 3 de la tarda. Durant la formació es tocaran diverses temàtiques relacionades amb els elements que fan a les empreses familiars especials i coneixereu com abordar els conflictes derivats del sistema familiar en relació a la gestió i la propietat de l'empresa.

A més es treballarà per tal de crear un pla d’acció per a la pròpia empresa i a regular la participació de la família a través de les generacions. Tot un seguit d’estratègies amb les que aconseguireu treure el màxim profit al vostre negoci.

Amb aquesta formació podreu professionalitzar la vostra empresa i definir una estratègia de futur mentre apreneu a gestionar les característiques pròpies d’un negoci familiar. Un gran oportunitat encarada als negocis vitivinícoles, informeu-vos-en!