Altres webs

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Fundació

La Fundació The Wine School Foundation és una entitat sense ànim de lucre que pretén promoure, en primera instància, la creació i el desenvolupament d'estudis de management relacionats amb la direcció i gestió d'empreses io entitats del sector.

Aquests estudis es desenvoluparan sota el paraigua de l'escola The Wine Business School, que és el resultat del procés de maduració del projecte ESCAVI, iniciativa que va néixer impulsada pel sector públic a manera d'incubadora.

Un dels objectius de la fundació és posicionar l'escola com a referent internacional per al sector del vi i el cava. Per això, l'escola pretén aglutinar el major nombre d'actors claus del sector vitivinícola i del món educatiu, promovent acords amb empreses i institucions sectorials, però també amb escoles i universitats,  tant en l'àmbit regional, estatal com internacional.

Accessibilitat