Altres webs

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Wintour Penedès: Enoturisme. Més enllà de la innovació

Informació general^

Títol al que dóna dret:
Certificat d'Aprofitament

Objectius:

  • Comprendre el paper dels agents en la construcció de productes enoturístics.
  • Reconéixer diferents models d'estructuració de productes enoturístics.
  • Identificar els factors claus d'èxit d'altres experiències turístiques.
  • Analitzar noves oportunitats i tendències en la segmentació enoturística.
  • Analitzar models i formes de comunicació.

Adreçat a:

Propietaris de cellers, responsables de les DO, tècnics de turisme, guies turístics especialitzats en rutes del vi i visites a cellers, empreses de viatge y empreses de serveis turístics, comunicacors i docents de l'àmbit del turisme. Graduats, titulats o estudiants de graus o programes com ara: Direcció i Administració d'Empreses, Enologia, Turisme, Geografia, Ordenació del Territori, Màster en Tècniques d'Anàlisi i Innovació Turística, Màster Interuniversitari en Anàlisi i Gestió del Territori, Màster e Direcció d'Empreses, Màster en Begudes Fermentades o Sommelier Professional.

Dates:
del 22/10/2018 al 23/10/2018 

Horari:
De 9 a 19 h.

Ubicació:
Vilafranca del Penedès

Impartició:
presencial

Durada:
16 h

Preu:
150 €

Descarrega’t el PDF.
Per a més informació visita el següent enllaç.

Pla d'estudis^

Mòdul: Enoturisme. Més Enllà de la Innovació
Durada: 16 h.

Contingut:

22 d’octubre 2018:

L’Àgora enoturística, sumar per multiplicar

- El compromís de l’administració

- Públics i privats en xarxa: les rutes del vi al món.

- Els complements imprescindibles: gastronomia i les copes

- Taller de tast

23 d’octubre 2018

La gestió de noves oportunitats

- Els joves i el vi: tendències i oportunitats

- El producte: qualitat, garantia, seguretat i compromís

- La comunicació: influencers, xarxes socials i esdeveniments

- Taller de discussió

Professorat^

Coordinació acadèmica:

  • Jaume Salvat Salvat
  • Gemma Beltran Casellas

Docents:

  • Jaume Salvat Salvat

La docència s'impartirà íntegrament en anglès.