Digitalització celler i vinya
15 febrer 2022
The Wine Bussines School (Edifici de l'Enològica)
C/ Amàlia Soler, 29. Vilafranca del Penedès
De 17 a 20h.
Innovi Clúster Vitivinícola Català
The Wine Business School
Sessió del Curs per a la millora de les competències en micro i petits cellers. Amb Fran García i Martí Magrinyà.
En aquesta sessió es tractaran temes relacionats amb la digitalització en celler i vinya. Maneres de tenir controlats els processos d'elaboració, programes de gestió d'estocs o maneres d'obtenir més informació de les nostres parcel·les.
Com a tutors/es tindrem a Martí Magrinyà, llicenciat en enologia per la URV amb una llarga trajectòria d'assessorament de petits cellers, i a Fran García, CEO de Agromapping, especialista en teledetecció, anàlisi i interpretació de dades aplicades a l'agricultura de precisió.
Aquest curs és gratuït pels socis d'Innovi. Per la resta de cellers interessats, el preu per assistir al curs és de 40€ per a cada sessió individual.
Inscripcions a: comunicació@innovi.cat