Altres webs

Professorat de reconegut prestigi per a un Postgrau adaptat al sector vitivinícola

Professorat de reconegut prestigi per a un Postgrau adaptat al sector vitivinícola

12 de setembre de 2017

En el Postgrau en Gestió d’Empreses Vitivinícoles som conscients de la importància de comptar amb uns docents que deixin petjada en els nostres alumnes, per això hem posat especial cura en la seva elecció. La qualitat dels teus estudis és el que ens mou.

Els nostres docents són professionals de reconegut prestigi en els diferents àmbits dels que tracta el Postgrau en Gestió d’Empreses Vitivinícoles, com la producció, l’elaboració, el management, internacionalització o el màrqueting. A més, creiem que és important comptar amb un professorat que conegui el sector i les seves necessitats, per això molts dels nostres professionals estan actualment treballant en empreses vitivinícoles.

Entre el nostre equip docent comptem amb professors com Xavier Ybargüengoitia, antic CEO de Estates & Wines, la divisió vínicola de Moët Hennessy, i de la mateixa Moët Hennessy a Espanya. A més, compta amb una dilatada experiència com a professor i consultor vitivinícola. 

El fet de ser un postgrau que està coorganitzat per la Universitat Rovira i Virgili (URV) de Tarragona ens permet comptar amb professionals com Joan Miquel Canals Bosch, llicenciat i doctorat en químiques per la Universitat de Barcelona i la URV respectivament. Actualment és el degà de la Facultat d’Enologia de la URV i membre de diversos comitès d’avaluació de tasts de DO. A més, és especialista en tast i estudi del suro en els taps, així com en l’elaboració de vins escumosos.

Sense oblidar altres docents com Montserrat Nadal, biòloga, enòloga i experta en anàlisi sensorial de vins i derivats; el consultor estratègic Antoni Viladomat, el professor de màrqueting Josep Albertí, la professora de la Facultat d’Enologia de la URV Montserrat Mestres o el doctor en Biologia Enric Bartra.

 

Per aprendre dels millors professionals en el sector vitivinícola; inscriu-te al Postgrau Universitari en Gestió d’Empreses Vitivinícoles. Si vols més informació, , pots enviar un correu a raquel.ramos@fundacio.urv.cat o trucar al 977 77 99 64.