Altres webs

Networking en un entorn internacional

Networking en un entorn internacional

13 de setembre de 2017

Establir una bona xarxa de contactes és la base per a començar a teixir aliances que ens permetin créixer en la nostra carrera laboral. El networking, com se l’anomena de forma cada cop més estesa a casa nostra, ens pot ajudar de diferents maneres. La primera, i la més clara, és aconseguir clients per a la nostra empresa o negoci, però més enllà d’això, també pot fer-nos servei per crear aliances estratègiques que ens ajudin a enfortir-nos al mercat, gràcies a les quals, podrem crear i augmentar la nostra xarxa de contactes.

En un món globalitzat aquestes afinitats han de ser també globals, per així, ajudar-nos a estendre la nostra capacitat de projecció a través de tot el món. Ja no serveix ser potent dins del teu país, sinó que s’ha de ser potent arreu, per poder tenir més i millors oportunitats.

Per això, el curs Winetour Penedès: Enoturisme, més enllà de la innovació és l’ocasió perfecta per fer un pas més enllà en la teva forma d’entendre el networking. Durant una setmana podràs formar part d’un entorn global amb estudiants de més de 20 països diferents, ja que, la formació s’engloba dins d’un màster Erasmus Mundus que es realitza en tres països amb una important tradició vinícola: Espanya, França i Portugal.

Entre el 23 i el 27 d’octubre podràs conèixer el sistema enoturístic i entendre les seves dinàmiques i problemàtiques, reconèixer les estratègies de promoció i de comercialització dels productes enoturístics i entendre el paper dels diferents agents que intervenen en el producte enoturístic. Tot de la mà de grans professionals del sector i en un entorn internacional únic que farà créixer les teves oportunitats laborals posteriors.

Si vols aprendre més del món de l’enoturisme en un entorn internacional; no ho dubtis i apunta’t al Wintour Penedès: Enoturisme, més enllà de la innovació.