Altres webs

‘Learning by doing’, una altra forma d’aprendre gestió vitivinícola

‘Learning by doing’, una altra forma d’aprendre gestió vitivinícola

05 de setembre de 2017

Al Postgrau Universitari en Gestió d’Empreses Vitivinícoles que els nostres alumnes aprenguin és important, però creiem que encara és més important que coneguin la manera d’aplicar aquests nous coneixements a la seva feina futura o actual. Una de les millors formes de fixar les noves ensenyances i comprendre el seu valor és experimentant-les alhora que s’aprenen. Per això, al nostre Postgrau Universitari apliquem el que s’anomena ‘Learning by doing’, és a dir, aprendre fent.

Gràcies a aquest mètode pedagògic aconseguim millorar tant les competències professionals com les capacitats personals, sense oblidar els coneixements. Un dels nostres plans concrets per tal de desenvolupar-ho és la realització de jocs de simulació dins de les classes, per així fer viure als nostres alumnes una situació real simulada.

En aquest joc els nostres estudiants hauran d’aplicar els coneixements adquirits amb anterioritat per tal de crear un Tastavins. Per a poder fer-ho hauran d’aprendre a treballar en equip, fer una investigació de mercat, treballar en la creació de marca i crear una proposta de valor i uns missatges especialment designats per l’ocasió. Tot això sense oblidar el contacte amb els mitjans de comunicació.

Una altra part important del nostre postgrau són les pràctiques o sortides de camp, on els estudiants podran aprendre directament d’aquelles persones que gestionen negocis vitivinícoles. Les pràctiques sumen 30 hores i en elles es visitaran diferents bodegues de reconegut prestigi i es coneixeran més detalls sobre quin és el funcionament dels espais i les tasques de les persones qui ho porten.

Si vols conèixer més sobre la nostra forma d’aprendre i estàs disposat a posar-te mans a l’obra, no dubtis en contactar amb nosaltres i inscriure’t al Postgrau Universitari en Gestió d’Empreses Vitivinícoles. Si vols més informació, pots enviar un correu a: raquel.ramos@fundacio.urv.cat o trucar al 977 77 99 64.