Altres webs

La vinculació al món universitari, element clau a la Wine Business School

La vinculació al món universitari, element clau a la Wine Business School

22 de setembre de 2017

El nostre Postgrau Interuniversitari en Gestió d’Empreses Vitivinícoles s’ofereix en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i amb la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya. La gran tradició de zones vitivinícoles en l’àrea que engloben les universitats és una garantia d’èxit gràcies als anys d’experiència en el terreny.

La Wine Business School (WineBS) vol ser el centre de formació de referència mundial per al sector vitivinícola, oferint una formació completa i adaptada a les necessitats del sector. La idea de creació del centre va sorgir del projecte ESCAVI, una iniciativa que va néixer impulsada pel sector públic a manera d’incubadora, i que ara mateix té com a objectiu posicionar l’escola com a referent internacional.

Des de llavors la Wine Business School s’ha centrat en les àrees de gestió i direcció, i en la generació i transferència de coneixement aprofitant la seva localització privilegiada al centre de la Denominació d’Origen Penedès.

Per formar-te en el millor entorn i amb la confiança de les millors universitats, inscriu-te al Postgrau Universitari en Gestió d’Empreses Vitivinícoles. Si vols més informació, pots enviar un correu a raquel.ramos@fundacio.urv.cat o trucar al 977 77 99 64.