Altres webs

Enoturisme internacional a les vinyes del Penedès

Enoturisme internacional a les vinyes del Penedès

06 de setembre de 2017

 

En un territori com el Penedès, on el vi i el cava hi han tingut, des de fa molts anys, un paper central, una activitat com l’enoturisme s’ha convertit en un element estratègic per donar a conèixer la regió, tant a Catalunya com a la resta del món. Amb aquesta premissa neix el curs “Wintour Penedès: Enoturisme. Més enllà de la innovació”, una formació que forma part de l’Erasmus Mundus Master on Wine Tourism Innovation - Wintour.

Amb la mirada posada en la internacionalització, ja que el curs forma part d’un màster europeu que es cursa entre la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, la Universitat de Bordeus, a França, i la Universitat de Porto, a Portugal, les activitats ens permetran conèixer les característiques vitivinícoles pròpies del Penedès i la seva relació amb el turisme. De quina forma afecta l’enoturisme a les empreses locals? Com podem fer per beneficiar-nos-en?

A més a més, les classes teòriques aniran acompanyades de visites a bodegues, on s’ha implantat un model d’enoturisme exitós, com per exemple: els Cellers Torres o  les Caves Codorniu, per tal de poder aprendre de la seva experiència. Sense oblidar un dels punts clau dels estudis: els vins i caves, que seran protagonistes dels dinars de maridatge, dels quals es podrà gaudir durant la setmana.

Un dels punts a destacar del programa és la important oportunitat de fer networking internacional i estendre la nostra xarxa de contactes, a través de diferents països. L’alumnat permanent del màster prové de més de 20 països, des de l’Argentina fins a Indonèsia passant per Sud-àfrica o els Estats Units.

 

Si vols aprendre sobre enoturisme en un curs intensiu i un programa d’excel·lència; no ho dubtis i inscriu-te al curs Wintour Penedès: Enoturisme. Més enllà de la innovació.