Altres webs

Aprèn del món de l’enoturisme amb un programa punter a nivell internacional

Aprèn del món de l’enoturisme amb un programa punter a nivell internacional

27 de setembre de 2017

Una setmana de formació en enoturisme al més alt nivell i en un entorn totalment internacional, això és el que ofereix Wintour, el curs que ofereix la Wine Business School en el marc del màster Erasmus Mundus en Innovació en Enoturisme. Una gran oportunitat per endinsar-vos en una formació capdavantera al sector que us permetrà experimentar, en una setmana, l’experiència de cursar uns estudis internacionals.

Juntament amb 25 alumnes de 19 nacionalitats diferents que estan cursant el màster, gaudireu d’una setmana al Penedès amb ponents de primer nivell i formació especialitzada. Del 23 al 27 d’octubre, aprendreu a conèixer el sistema enoturístic i entendre les dinàmiques i problemàtiques, reconèixer les estratègies de promoció i de comercialització dels productes enoturístics i entendre el paper dels diferents agents que intervenen en el producte enoturístic.

És una oportunitat perfecta per a fer networking en un entorn internacional i amb estudiants que provenen de sectors molt diferents, el 40% del món del turisme i la geografia, el 28% de l’enologia, l’agricultura i gastronomia i el 16% d’empresa, economia i màrqueting. Un alumnat molt heterogeni que contribuirà al desenvolupament de noves idees i a ampliar els vostres horitzons enològics.

El programa està organitzat en el marc del Màster de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, la Université de Bordeaux i la Universidade do Porto, tres ciutats amb una llarga tradició en el vi i la producció de vins de diverses varietats com ara els vins escumosos, els fortificats, els negres i els dolços. Unit a l’experiència i al saber fer d’aquestes universitats, també podrem conèixer casos reals d’algunes de les millors empreses del sector, com les caves Freixenet, les caves Codorniu o el Cellers Torres, i gaudirem de dinars amb maridatge.  

Si vols aprendre més del món de l’enoturisme en un entorn internacional i amb una formació puntera no ho dubtis i apunta’t al Wintour Penedès: Enoturisme, més enllà de la innovació.